GEZIN & KIDS SHOOT

Mijn werkwijze

Mijn stijl is visual storytelling photography, verhalen vertellen met een foto. Ik ben allergisch voor poseren, daarom staat plezier maken, spontaniteit en realiteit voorop tijdens de shoot.|

In overleg vinden we de perfecte locatie. Buiten is vaak een hele fijne plek. Hier kunnen de kindjes lekker spelen en is er voldoende licht.
Als je kind ontspannen is, ruimte voelt om zichzelf te mogen zijn en niet hoeft stil te zitten dan en krijg je prachtige natuurlijke foto's van hoe je kind en gezin écht is.


Tijdens de shoot vind ik het belangrijk dat iedereen zit op zijn gemak voelt. Spelenderwijs geef ik aanwijzingen maar ik ga niet dirigeren, hierdoor is  er ruimte voor spontaniteit en ontstaan er vanzelf mooie momenten. 

Wat kan ik verwachten?

Na het boeken van een shoot neem ik contact met jullie op om een datum te prikken. We zullen twee momenten plannen omdat ik ook als geboortefotograaf werk en opgeroepen kan worden. Op deze manier hebben we altijd een plan B en zijn jullie er van verzekerd dat de shoot door kan gaan.


Vervolgens bespreken we samen een locatie en geef ik tips met betrekking tot styling. En dan is het tijd om te shooten en lekker los te laten en samen te zijn. Ik bewerk de foto's van de shoot en ontvangen jullie binnen 3 weken een linkje van een online galerij waarbij je zelf je favorieten kunt kiezen. Daarna ontvang je een linkje en kun je jouw foto's op hoge resolutie downloaden. 

FAMILYSHOOT

PRIJS €225,-

Een heerlijk ongedwongen gezinsshoot op een mooie locatie in de natuur of een lifestyle shoot bij jullie thuis. 
Dit pakket is voor 4 personen, meer kids? Dat kan tegen een meerprijs van €15,-per persoon. Je krijgt voor elke persoon extra ook een foto extra :).


Inclusief

  • 1  uur fotografie op locatie of bij jullie thuis.
  • Individuele en groepsfoto's van jullie gezin
  • Inclusief 10 foto's op hoge resolutie (bijbestellen mogelijk voor €10,- per foto)
  • Mini-album (harmonicaboekje 7x7cm)
  • Zelf je favorieten kiezen in een online galerij
  • Binnen 3 weken geleverd
  • Prijs is inclusief 9% BTW en parkeer en reiskosten tot 20 km vanaf Ospel (daarna €0,40 p. km.).

BOEK HIER JOUW SHOOT

 
 
 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag