NEWBORN SHOOT

NewbornshootHet klinkt cliché maar het is zo waar.. kleintjes worden ongelofelijk snel groot. De geur van je newborn, de piepkleine teentjes en vingertjes. Uit ervaring weet ik dat het ontzettend waardevol is om de tijd waarin ze nog zó klein zijn vast te leggen.

Ik leg jullie met alle liefde vast middels een lifestyle shoot bij jullie thuis, maar het is ook mogelijk om buiten in een mooie omgeving foto's te maken, mits het in de lente of zomermaanden is. 

Tijdens de shoot laten we ons leiden door de baby. Als het nodig is kan er tussendoor gerust gevoed of verschoont worden, geen probleem, zolang jullie kleintje maar tevreden is. Ik leg jullie als gezin vast, maar zal ook de baby alleen fotograferen met alle lieve kleine details of met een broertje of zusje erbij.


Over het algemeen plan ik newbornshoots ongeveer tussen de 2 a 4 weken na de geboorte/uitgerekende datum in. Het is natuurlijk ook mogelijk om een shoot te doen als de baby al een aantal maanden oud is. Superleuk, want dan heb je ook meer interactie samen. 


Stuur me gerust een berichtje bij vragen of voor meer informatie.

Mijn werkwijze vooraf & tijdens de shoot


De meeste ouders nemen een paar maanden voor de uitgerekende datum contact met mij op om een datum te reserveren voor de shoot. Meestal ben je verzekerd van een plek als je mij mailt als je ongeveer 20 weken zwanger bent.
Ik zet twee data in mijn agenda voor jullie vast, dit komt omdat ik ook als geboortefotograaf werk waardoor we dus ook gebruik kunnen maken een een back-up plan. Voorafgaande aan de shoot ontvangen jullie van mij een brochure en vragenlijst zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden. 
Tijdens de shoot volgen we het ritme van de baby, er is geen haast en we nemen de tijd. 


NEWBORNSHOOT

€ 225,- 

Een lifestyle newbornshoot samen met papa, mama en eventueel broertjes en zusjes. 


     Inclusief


  • 1, - 1,5 uur fotografie
  • Newborn + 1-4 personen
  • gebruik van dekens en neutrale rompertjes
  • 10 foto's op hoge resolutie (bijbestellen mogelijk €10.- per foto)
  • Mini album (harmonicaboekje 7x7cm)
  • Kies zelf je favorieten in een online galerij
  • Binnen 3 weken geleverd
  • Prijs is inclusief 9% BTW en exclusief reiskosten buiten regio Weert/Nederweert (0,40,- per km).


Boek je ook een geboortereportage? Dan ontvang je €50,- korting op de newbornshoot. Kijk voor meer informatie hier